EURO 2020, preliminarii: S-a stabilit arbitrul meciului România-Norvegia

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, că meciul dintre România şi Norvegia, din preliminariile pentru Euro 2020, care va avea loc la data de 15 octombrie, de la 21:45, pe Arena Naţională, va fi condus de o brigadă de arbitri scoţian.

147 afișări
Imaginea articolului EURO 2020, preliminarii: S-a stabilit arbitrul meciului România-Norvegia

EURO 2020, preliminarii: S-a stabilit arbitrul meciului România-Norvegia

Bobby Madden se va afla la centrul terenului. Acesta va fi ajutat de David Roome şi Sean Carr, la marginea terenului. Al patrulea oficial va fi Nicolas Walsh. Austriacul Robert Sedlacek va fi observatorul de arbitri. Bobby Madden a mai arbitrat meciurile reprezentativei U21 a României la Euro 2019. La Euro U21, Madden a condus România – Croaţia 4-1, partidă în care a acordat penalty la 0-0 pentru România şi gol de 4-1, ambele în urma consultării sistemului VAR. Tot el a condus România – Franţa 0-0, ultima partidă din grupă, care ne-a adus calificarea în semifinalele Euro.

Taguri:
românia,
norvegia,
euro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici