Europa League | CFR Cluj - Rennes este joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55. Echipele de start

CFR Cluj se va înfrunta, joi, 7 noiembrie, începând cu orele 19:55, cu Rennes, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în grupele Europa League.

119 afișări
Imaginea articolului Europa League | CFR Cluj - Rennes este joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55. Echipele de start

Europa League | CFR Cluj - Rennes este joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55. Echipele de start

Echipele de start: CFR Cluj - Rennes

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Burcă, Boli, Camora - Culio, Bordeianu - Deac, Djokovic, Omrani - Traore
Rezerve: Fernandez, Păun, Golofca, Butean, Hoban, Cestor, Rondon
Antrenor: Dan Petrescu

Rennes: Salin - Traore, Da Silva, Gnagnon, Maouassa - Del Castillo, Bourigeaud, Grenier, Raphina - Hunou, Niang
Rezerve: Bonet, Nyamsi, Siebatcheu, Guitane, Morel, Gelin, Gboho
Antrenor: Julien Stephan

"Dacă vom bate, vom avea tot şansa a treia. Lazio, dacă o va bate pe Celtic, nu e nicio difierenţă. Noi trebuie să jucăm după aia la Lazio, unde e greu de câştigat, şi utimul meci acasă cu Celtic, care pierde foarte greu meciuri. Noi suntem în urmă cu vreo 40 de milioane faţă de oricare altă echipă cu care jucăm. Rafinha, extrema dreaptă a lui Rennes, a costat 25 de milioane. Bugetul echipei pe 2 ani jumate, ca să nu zic trei. Când jucăm cu Clinceni,suntem favoriţi cerţi, dar cu Rennes, Rennes e favorită, Celtic e favorită, Lazio e favorită. Bugetul vorbeşte în fotbal, restul e vrăjeală! Noi suntem în urma lui Rennes, a lui Lazio, a lui Celtic şi în urma tuturor", a declarat antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Antrenorul lui Rennes, Julien Stephan, a vorbit şi el despre meciul cu CFR: “Cu CFR Cluj va fi un sfert de finală. Dacă-l vom câştiga, vom avea dreptul că mergem să jucăm o semifinală la Glasgow. Aceasta este starea de spirit pe care trebuie să o avem. Am obţinut un punct din nouă în primele trei meciuri, dintre care două au fost acasă. Ne trebuie cel puţin şapte puncte, chiar nouă dacă vrem să trecem de grupe. Este o misiune extrem de complicată. Vom juca împotriva unei echipe CFR Cluj bine poziţionată. Dacă vor câştiga mâine, vor fi aproape calificaţi”.

Clasamentul Grupei E:
1. Celtic – 7 puncte
2. CFR Cluj – 6 puncte
3. Lazio – 3 puncte
4. Rennes – 1 punct

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici