Familia lui Cristiano Ronaldo a transmis mulţumiri fanilor lui Liverpool pentru sprijinul acordat

  • Familia lui Cristiano Ronaldo a mulţumit fanilor lui Liverpool pentru sprijinul acordat atacantului, în urma decesului fiului său.
  • O rivalitate istorică a fost lăsată deoparte marţi, când fanii lui Liverpool şi Man Utd s-au unit pentru a-i susţine pe atacantul portughez şi pe partenera sa.
489 afișări
Imaginea articolului Familia lui Cristiano Ronaldo a transmis mulţumiri fanilor lui Liverpool pentru sprijinul acordat

Ronaldo a dezvăluit luni că unul dintre gemenii săi nou-născuţi, un băiat, a decedat şi a făcut apel la respectarea intimităţii familiei, în urma tragediei.

Căpitanul Portugaliei a lipsit de la meciul de marţi cu Liverpool, el şi partenera sa Georgina Rodriguez luând o pauză pentru a-şi plânge pierderea.

Fanii lui Liverpool şi-au împărtăşit condoleanţele într-un mod respectuos. În minutul şapte al meciului – cifră ce corespunde cu numărul tricoului lui Ronaldo - fanii au început să cânte imnul clubului „You'll Never Walk Alone" (”Nu cei fi niciodată singur” n.r.) pentru a-şi arăta sprijinul pentru jucătorul de 37 de ani.

Sora lui Ronaldo, Elma, a scris o postare pe Instagram, în care a spus: „Vă mulţumesc pentru acest gest Liverpool. Nu vom uita niciodată ceea ce aţi făcut astăzi".

O altă soră, Katia, a adăugat că gestul a trecut „mult dincolo de fotbal", în timp ce mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, a postat un citat din Biblie.

Ea a scris: „Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te sprijini pe propria ta înţelegere. În toate căile tale, recunoaşte-L pe El şi El îţi va îndrepta căile."

Man Utd a dezvăluit înainte de meci că ideea de a-l susţine pe Ronaldo într-o perioadă atât de dificilă a fost sugerată iniţial de fanii lui Liverpool, în ciuda rivalităţii acerbe dintre cluburi.

Într-o declaraţie de pe site-ul Diavolilor Roşii se arată astfel: „Un minut de aplauze condus de fani va avea loc în minutul şapte al meciului, în semn de omagiu adus atacantului portughez şi partenerei sale Georgina, după ce luni au anunţat pierderea băieţelului lor nou-născut.

Mesajele de susţinere din întreaga lume a fotbalului curg în continuu pe reţelele de socializare şi gândurile tuturor sunt alături de familia Ronaldo în acest moment.

În timp ce United şi Liverpool împărtăşesc cea mai mare rivalitate din fotbalul englezesc, există un respect adânc înrădăcinat între cele două cluburi, iar acest lucru va fi evidenţiat de minutul de aplauze, care a fost iniţial sugerat de fanii echipei din Merseyside."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici