Farul Constanţa, cedat de Bosânceanu lui Giani Nedelcu

Patronul clubului Farul Constanţa, Gheorghe Bosânceanu, a semnat, vineri, protocolul prin care i-a cedat, în totalitate, gruparea dobrogeană omului de afaceri Giani Nedelcu.

186 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa, cedat de Bosânceanu lui Giani Nedelcu

Farul Constanţa, cedat de Bosânceanu lui Giani Nedelcu

În urma protocolului, Nedelcu va prelua, prin intermediul firmei Platinum, controlul total al clubului, urmând ca în funcţie de vânzările anumitor jucători, Gheorghe Bosânceanu să primească o parte din bani prin firma sa, Maritima SA.

Noul preşedinte al clubului Farul va fi impresarul Mircea Crainiciuc.

De asemenea, gruparea constănţeană poartă negocieri cu mai mulţi antrenori, pentru preluarea conducerii tehnice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici