Farul Constanţa învinge CS Mioveni cu 2-1, cu un gol marcat în ultimul minut suplimentar de joc

Farul Constanţa a obţinut duminică după-amiază a 5-cea victorie în acest sezon de Liga 1, învingând cu 2-1 pe CS Mioveni, golul victoriei fiind marcat de Ciobanu în ultimul minut suplimentar de joc.

338 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa învinge CS Mioveni cu 2-1, cu un gol marcat în ultimul minut suplimentar de joc

Gazdele au deschis scorul după un sfert de oră prin Jefte Betancor, care a ajuns cu acest gol la cota 8 în clasamentul golgheterilor, pe care îl conduce autoritar (1-0, min. 16).

Betancor a ratat şansa de a majora scorul, în minutul 18, şutând peste poartă de la 6 metri, cu poarta goală.

Spaniolul s-a aflat din nou faţă în faţă cu Ducan, dar nu a reuşit să îl învingă, şutând în plasa laterală, în minutul 39.

Cu 3 minute înainte de pauză, Mioveni a egalat prin Sanoh, care a marcat cu capul, din faţa porţii, din centrarea lui Dumitriu, golul fiind anulat pe motiv că mingea a părăsit suprafaţa de joc înainte de centrare.

Rusu a ratat o nouă ocazie de a egala, după ce a primit cadou o minge în faţa porţii lui Aioani, dar nu a reuşit să îl învingă din apropiere.

Acelaşi Rusu a egalat în cele din urmă, în minutul 86, de data aceasta profitând de o minge ricoşată în faţa porţii goale, după o lovitură liberă a oaspeţilor.

Elevii lui Gheorghe Hagi au forţat pe final, după o aruncare de la margine, Ciobanu profitând de o minge ajunsă cu noroc în faţa careului de 6 metri, pe care a trimis-o cu stângul în poartă.

Farul Constanţa a acumulat 18 puncte, în 10 etape, şi a urcat pe locul 3, de unde poate fi înlăturată la finele etapei doar de o victorie a celor de la UTA în faţa campioanei CFR Cluj.

Echipele

  • Farul Constanţa: Aioani - D.Dussaut, S.Mladen, I.Larie, V.Ghiţă, Radu Boboc - A.Artean, F.Purece - A.Pitu, Jefte, G.Ganea

Rezerve: L.Brănescu, A.Dobrosavlevici, Romario Pires, Ely Fernandes, Enes Sali, Adrian Petre, Gabriel Buta, Andrei Ciobanu, Bradley De Noojer
Antrenor: Gheorghe Hagi

  • CS Mioveni: R.Ducan - D.Oancea, A.Iacob, A.Scarlatache, I.Burnea - L.Dumitriu, M.Panait, A.Buziuc, D.Toma - M.Sanoh, B.Rusu

Rezerve: I.Popescu, G.Garutti, I.Balaur, V.Coşereanu, A.Cierpka, Ş.Blănaru, V.Ciucureanu, A.Cristea
Antrenor: Alexandru Pelici

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici