Farul Constanţa, victorie importantă în deplasare la Sepsi Sfântu Gheorghe

Farul Constanţa îşi păstrează locul de lider în Superliga României la fotbal, după ce a reuşit să se impună la limită, în deplasare, în faţa celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-1.

460 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa, victorie importantă în deplasare la Sepsi Sfântu Gheorghe

Gazdele au dominat prima jumătate de oră, Safranko ratând două ocazii importante de gol, în minutul 2 lovind chiar bara porţii constănţene.

Echipa condusă de Gheorghe Hagi a marcat singurul gol al meciului în minutul 33, când Louis Munteanu a şutat din apropiere, din unghi închis, reuşind să-l învingă pe Niczuly.

Bara se opune din nou la poarta Farului, la şutul centrare deviat al lui Dimitrov.

Acelaşi Dimitrov dă startul ocaziilor din repriza secundă, şutul său din minutul 48 fiind respins in extremis de Aioani.

Tudorie a egalat în minutul 85, însă golul a fost anulat pe motiv de offside, pentru ca ultima mare fază de gol să-i aparţină lui Munteanu, care în loc să paseze coechipierilor mai bine plasaţi a şutat peste poarta goală din unghi.

Farul acumulează 30 de puncte şi rămâne pe prima poziţie după 13 etape, în timp ce Sepsi e pe 5, cu 19 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici