FC Barcelona se menţine pe primul loc în clasamentul IFFHS

Echipa spaniolă FC Barcelona se menţine pe primul loc, cu 307 puncte, în clasamentul pe luna ianuarie stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind urmată de o altă formaţie din Spania, Atletico Madrid, cu 298 de puncte.

192 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona se menţine pe primul loc în clasamentul IFFHS

FC Barcelona se menţine pe primul loc în clasamentul IFFHS (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe locul trei se află echipa engleză Chelsea Londra, cu 281 de puncte, poziţia a patra fiind ocupată de argentinienii de la Boca Juniors, cu 278 puncte.

Locul cinci a revenit echipei germane Bayern Munchen, cu 274 puncte, iar pe şase se clasează brazilienii de la Corinthians, cu 272 de puncte.

Spaniolii de la Real Madrid se află pe locul şapte, cu 269 de puncte, în timp ce poziţia a opta a revenit francezilor de la Olympique Lyon, care au acumulat 230 puncte.

Pe locul nouă se află la egalitate Borussia Dortmund (Germania) şi Universidad de Chile Santiago (Chile), ambele cu câte 226 puncte.

Echipa lunii ianuarie a fost desemnată formaţia Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici