FC Botoşani - ACS Poli Timişoara, scor 2-0, în ultimul meci al etapei a 14-a din Liga 1

FC Botoşani a câştigat, luni, scor 2-0, meciul disputat pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara, în ultimul meci al etapei a 14-a din Liga 1.

495 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani - ACS Poli Timişoara, scor 2-0, în ultimul meci al etapei a 14-a din Liga 1

FC Botoşani - ACS Poli Timişoara, scor 2-0, în ultimul meci al etapei a 14-a din Liga 1

A marcat: Willie Barbosa 35', 41' / -.

1-0: Istvan Fulop păcăleşte linia ofsaid-ului, pasează perfect în careul de 16 metri, iar Willie Barbosa înscrie cu o execuţie frumoasă, din prima, fără şanse pentru Straton.

2-0: Fulop păcăleşte pe toată lumea cu o pasă pentru Vaşvari, acesta trimite mingea în faţa porţii, de unde Willie Barbosa are de îndeplinit o simplă formalitate.

În urma acestui rezultat, FC Botoşani urcă pe locul 4 în clasament, cu 23 de puncte, în timp ce ACS Poli Timişoara rămâne ultima în ierarhia Ligii 1, cu 0 puncte. De menţionat, însă, că timişorenii au început campionatul cu o penalizare de 14 puncte.

FC Botoşani: Iliev - Dimitrov, Burcă, Miron, Muşat - I. Fulop, Vaşvari - Astafei, Willie Barbosa (A. Târnovan 90+2'), Golofca (Moruţan 81') - Matulevicius (Hergheligiu 67'). Antrenor: Leo Grozavu.

ACS Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Bocşan, Cânu, Novak - Croitoru, Llorente - Cârstocea (Şeroni 40'), Vraciu, Doman (Mailat 59') - Drăghici (I. Roşu 57'). Antrenor: Ionuţ Popa.

Cartonaşe galbene: Dimitrov 61', Astafei 64' / Doman 27', Novak 61', Mailat 62', Bocşan 65', Străuţ 86'.

Cartonaşe roşii:-.

Arbitri: George Găman (Craiova), Daniel Mitruţi (Craiova), Sebastian Stoianov (Constanţa); rezervă: Florin Andrei.

Observatori: Iosif Olah (FRF/Covasna), Cătălin Popa (LPF/Vaslui).

Stadion: "Municipal", Botoşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici