FC Braşov a pierdut amicalul cu Şahtior Doneţk, scor 0-1

Formaţia FC Braşov a fost învinsă, joi, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, în primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

14 afișări
Imaginea articolului FC Braşov a pierdut amicalul cu Şahtior Doneţk, scor 0-1

FC Braşov a pierdut amicalul cu Şahtior Doneţk, scor 0-1

Golul echipei ucrainene a fost înscris de Gai, în minutul 42.

Antrenorul Răzvan Lucescu a folosit în amicalul cu echipa antrenată de tatăl său, Mircea Lucescu, următorul unsprezece: D. Coman ('70 Kajcsa) - Voicu, Oros ('70 Abrudan), N. Constantin ('70 B. Nicolae), Ezequias ('70 Cr. Ionescu) - Cristescu ('70 Senin), Ilyeş ('70 Mateiu), Măldărăşanu ('70 Paulo Adriano), C. Munteanu ('55 Roman) - Buga ('70 Surdu), Dedu ('46 Hadnagy).

FC Braşov va mai disputa în Antalya trei partide amicale, cu Cernomoreţ Odessa (Ucraina), în 14 februarie, FC Kaisar (Kazahstan), în 16 februarie, şi FC Taraz (Kazahstan), în 18 februarie.

Delegaţia echipei ardelene va reveni în ţară la 20 februarie şi îşi va continua pregătirile până la începerea returului Ligii I la Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici