FC Braşov - Astra Ploieşti, scor 0-0 în Liga I

Formaţia FC Braşov a terminat la egalitate, scor 0-0, partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Astra Ploieşti, contând pentru etapa a II-a Ligii I, meci în care oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică, după eliminările lui Păun şi Alexe.

20 afișări
Imaginea articolului FC Braşov - Astra Ploieşti, scor 0-0 în Liga I

Portarul echipei FC Braşov, Dani Coman (Imagine din arhivă; Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Din minutul 26, Astra a evoluat în inferioritate numerică, după ce jucătorul Georgian Păun a fost eliminat de arbitrul Cătălin Buşi pentru cumul de cartonaşe, în urma a două faulturi de joc.

În minutul 48, Chiacu a primit o pasă la circa 7-8 metri de poartă şi, singur cu Dănuţ Coman, a reluat cu latul pe mijlocul porţii, direct în portarul formaţiei braşovene.

În minutul 71, antrenorul Viorel Moldovan l-a introdus în teren pe Alexandru Piţurcă, ocazie cu care atacantul a debutat astfel pentru FC Braşov, după ce sezonul trecut a evoluat la Pandurii Târgu Jiu.

În minutul 90, arbitrul Cătălin Buşi l-a eliminat pe Alexe, după ce acesta a lovit un brancardier care vroia să-l urce pe targă, pentru a-l scoate din suprafaţa de joc.

FC Braşov: 1. Coman - 20. Voicu, 4. Abrudan, 23. N.Constantin, 3. Ezequias - 14. M. Roman (25. Senin '68), 8. Grigore, 10. Ilyeş, 7. C.Munteanu - 11. Zaharia (17. Dedu '46), 9. Hadnagy (28. Al. Piţurcă '71). Antrenor: Viorel Moldovan

Astra: 12. Cr. Munteanu - 4. Mihalache, 5. Rohat, 3. Oprsal, 25. Crăciun - 27. Strătilă (15. Gafiţa '53), 8. Takayuki, 10. V. Gheorghe, 11. Alexe - 21. Predescu (7. Chiacu '46, 24. Stan '86) - 14. Păun. Antrenor: Ion Moldovan.

Cartonaşe galbene: Ezequias '45 / Păun '18, '26, Cr. Munteanu '51, Chiacu '85

Cartonaşe roşii: Păun '26, Alexe '90.

Arbitri: Cătălin Buşi (central) - Mihai Artene, Ionut Babadac (asistenţi) - Cătălin Popa (rezervă).

Observatori: Ioan Mărginean, Laszlo Sajtos.

În tribunele stadionului "Tineretului", s-a aflat şi fostul fotbalist al echipei braşovene, portarul Bogdan Stelea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici