Nu mai este o surpriză: FC Hermannstadt a învins liderul FCSB

FC Hermannstadt a învins duminică, în cadrul etapei a 23-a din liga 1, pe FCSB, lidera clasamentului, cu scorul de 1-0, singurul gol fiind marcat din lovitură de pedeapsă.

165 afișări
Imaginea articolului Nu mai este o surpriză: FC Hermannstadt a învins liderul FCSB

Ocupantă a penultimului loc din clasamentul Ligii 1, înainte de meciul de duminică, FC Hermannstadt s-a autodepăşit, reuşind să învingă la limită, cu 1-0, liderul campionatului, FCSB.

Bucureştenii veneau după două eşecuri consecutive, una în campionat şi una în Cupa României. După înfrângerea de pe teren propriu în favoarea Academicii Clinceni, FCSB şi-a păstrat locul în fotoliul de lider, doar pentru că urmăritoarea CFR Cluj a pierdut în etapa 22 la Botoşani.

Sibienii aveau un şir de 10 meciuri fără victorie, ultima datând din 13 decembrie.

Partida de duminică seara a fost una foarte animată, cu multe ocazii de poartă, cele mai mari şanse de a marca avându-le gazdele. Acestea au deschis scorul în minutul 13, prin brazilianul Romario Pires, care a transformat o lovitură de pedeapsă. Sibienii au mai avut în prima repriză o ocazie mare de a marca din poziţie unu la unu cu portarul Vlad, iar FCSB a solicitat un penalty, după un duel între Miron şi Matricardi.

Tot Hermannstadt e cea care începe în forţă şi repriza a doua, bifând două ocazii consistente de a majora scorul în minutele 47 şi 51, Belu şi Petrescu şutând ambii pe direcţia portarului, din poziţii ideale.

În minutul 68, FCSB a marcat prin Buziuc, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Nu înainte ca gazdele să fi solicitat un penalty, neacordat. Scenariul se repetă şi la FCSB, care cere la rândul ei lovitură de la 11 metri, tot fără rezultat.

Cele două echipe îşi mai încearcă şansele cu şuturi de la distanţă, dar fără efect pe tabelă. Nici cele 6 minute suplimentare nu le sunt sufieciente celor de la FCSB pentru a salva măcar un punct şi se termină 1-0.

Până la meciul de luni, al celor de la CFR Cluj cu FC Voluntari, FCSB e încă lider cu 48 de puncte. Hermannstadt a luat o guă mare de oxigen, dar se află încp doar pe locul 14 şi aşteaptă şi ea meciul dintre CFR şi Voluntari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici