FC Nantes şi Sedan au retrogradat în a doua ligă franceză

Echipa FC Nantes la care este legitimat atacantul Claudiu Keşeru, şi formaţia Sedan au retrogradat în a doua ligă din Franţa, în urma rezultatelor înregistrate, miercuri, în etapa a XXXVI-a a Ligue 1.

1 afișare

Ocupanta locului 20, FC Nantes, care a câştigat meciul cu Girondins Bordeaux, scor 1-0, are cu şapte puncte mai puţin decâtOGC Nice,formaţie aflată pe locul 17, cu 41 de puncte, în contextul în care mai sunt de disputat două etape.

De asemenea, Sedan, ocupanta locului 19,a retrogradat, după înfrângerea cu OSC Lille, scor 2-1.

Echipa FC Nantes era prezentă înLigue 1de 44 de ani şi are în palmares opt titluri de campioană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici