FC Steaua a inaugurat Academia de Fotbal a clubului roş-albastru

Clubul Steaua a inaugurat, sâmbătă, Academia de Fotbal a grupării roş-albastre, în urma unei investiţii de 1,5 milioane de euro.

184 afișări
Imaginea articolului FC Steaua a inaugurat Academia de Fotbal a clubului roş-albastru

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că academia grupării bucureştene este inspirată din modelul cluburilor AC Milan şi Olympique Lyon.

"Am discutat cu cei de la Olympique şi cu cei de la Milan, iar acest proiect va deschide un drum nou în fotbalul românesc. Proiectul a început acum 6 luni, iar camerele sunt la fel ca ale unui hotel de cinci stele. Totul este în culorile roşu şi albastru, iar camerele dispun de baie proprie, plasme, frigidere şi acces la internet", a explicat Argăseală.

Fostul manager general al grupării roş-albastre, Adrian Ilie, a afirmat că proiectul a fost iniţiat la sugestia sa. "Ştiam de acest proiect, pe care Steaua dorea să îl aplice. Depinde doar de copii, pentru că în joc este soarta fotbalului românesc. Înainte nu prea erau condiţii, dar aveam mai mult timp pentru fotbal şi ne lipseau poate computerele", a precizat el.

Adrian Ilie consideră că echipa Steaua nu este în formă în prezent. "Se vede că Steaua nu este în formă în acest moment, dar rămâne o forţă în fotbalul românesc pentru că nu a pierdut cu Dinamo, Rapid şi Craiova. Steaua acum trece printr-o lipsă de rezlutate, dar deşi toţi jucătorii s-au înţeles, tot cei români aduc rezultate", a menţionat Ilie.

Fotbalistul George Ogăraru a participat, de asemenea, la inaugurare, la care a venit în cârje. "Sunt în faţa unui eveniment la care eu am visat din perioada junioratului. Eu am început la Steaua de la vârsta de 8 ani, iar părinţii mei au făcut eforturi extraordinare ca eu să vin la antrenamente şi cantonamente", a declarat Ogăraru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici