FC Steaua solicită amânarea meciului cu Pandurii Târgu Jiu

FC Steaua a trimis, marţi, o adresă oficială către Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), în care solicită amânarea meciului cu Pandurii Târgu Jiu, programat sâmbătă, la 20.45, în etapa a V-a a Ligii I.

1 afișare
Imaginea articolului FC Steaua solicită amânarea meciului cu Pandurii Târgu Jiu

FC Steaua solicită amânarea meciului cu Pandurii Târgu Jiu

Steaua doreşte să pregătească meciul cu formaţia BATE Borisov, din Belarus, contând pentru manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, informează FC Steaua.

La solicitarea clubului Dinamo, Comitetul de Urgenţă al Ligii Profesioniste de Fotbal a decis, marţi, ca partida cu Farul Constanţa, din etapa a V-a a Ligii I, să fie amânată pentru o dată ce va fi stabilită ulterior. Dinamo a cerut amânarea meciului, deoarece are foarte mulţi jucători indisponibili şi pentru a evita noi accidentări, în vederea partidei cu Lazio Roma, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici