FC Timişoara a învins echipa Rapid, scor 1-0, în Liga I

Formaţia FC Timişoara a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a treia a Ligii I, ultimul pentru bănăţeni înaintea manşei tur cu VfB Stuttgart, din play-off-ul Ligii Campionilor.

24 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara a învins echipa Rapid, scor 1-0, în Liga I

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău (Imagine: Mediafax Foto)

În minutul 19, jucătorii echipei FC Timişoara au solicitat eliminarea lui Adrian Iencsi, în urma unui fault asupra lui Artiom Karamyan la marginea careului de 16 metri, uşor lateral stânga.

Arbitrul Marius Avram a decis că solicitarea fotbaliştilor timişoreni nu este întemeiată, deoarece Iencsi se afla pe aceeaşi linie cu un coechipier de-al său, Marius Constantin, astfel că i-a arătat doar cartonaşul galben jucătorului de la Rapid.

1-0: Stelian Stancu a centrat de pe partea dreaptă, Parks a prelungit cu capul pe spate fără ca Marius Constantin şi Adrian Iencsi să intervină, iar balonul a ajuns la Arman Karamyan şi fostul jucător al echipei Rapid, singur cu Marinescu, a înscris cu un şut pe jos, la colţul lung.

În minutul '80, Magera a reluat în plasă un balon, deviat de un fundaş al echipei Rapid, însă golul a fost anulat de arbitrul Marius Avram, la semnalizarea asistentului Sebastian Gheorghe, pe motiv de ofsaid.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 2. Bonfim, 28. Cisovsky, 6. Nibombe, 10. Art. Karamyan - 7. Stancu, 5. Alexa (13. Scutaru '75), 55. Bourceanu, 11. Arm. Karamyan - 9. Parks (27. Magera '46), 18. G. Bucur (21. Goga 90). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Rapid: 1. A. Marinescu - 13. Păun (2. Helder '65), 32. Iencsi, 23. M. Constantin, 5. Mardare - 29. Buga (10. Herea '78), 15. C. Lazăr, 6. Matici (21. Djalovici '59), 7. Cesinha - 30. Spadacio, 18. Joao Pinto. Antrenor: Viorel Hizo

Cartonaşe galbene: Cisovsky '15, Bonfim '42 / Iencsi '19, Păun '65, Helder '67.

Arbitri: Marius Avram (Timişoara) - Aurel Oniţă, Sebastian Gheorghe (asistenţi) - Mihai Prodan (rezervă).

Observatori: Sorin Satmari, Emeric Dembrovski, Nicolae Rainea.

Supervizor: Patriţiu Abrudan.

Înaintea partidei, atacantul Gheorghe Bucur a fost premiat pentru titlul de golgeter din sezonul trecut, trofeul fiind înmânat de Emeric Dembrovski.

La partida de pe stadionul "Dan Păltinişanu", au asistat aproximativ 10.000 de spectatori, între care şi un grup de 400 susţinători ai formaţiei Rapid.

Formaţia antrenată de Viorel Hizo a înregistrat a doua înfrângere consecutivă din acest sezon al Ligii I, după ce în runda precedentă a pierdut la Urziceni, scor 0-1, în faţa campioanei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici