FC Timişoara a renunţat la transferul lui Herea

Gruparea FC Timişoara a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că a renunţat "definitiv şi irevocabil" la transferul jucătorului Ovidiu Herea de la Rapid Bucureşti.

14 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara a renunţat la transferul lui Herea

FC Timişoara a renunţat la transferul lui Herea

"Deoarece riscăm să producem o nouă telenovela cu titlul «Herea», clubul FC Timişoara a renunţat definitiv şi irevocabil la transferul jucătorului. Singurii vinovaţi fiind cei din anturajul jucătorului şi nici într-un caz clubul Rapid, cu care ne-am înţeles perfect", se arată în comunicatul dat publicităţii pe site-ul bănăţenilor, semnat de Marian Iancu, preşedinte Consiliu de Administraţie FC Timişoara.

Duminică, Iancu declarase agenţiei MEDIAFAX, că jucătorii Ovidiu Herea, Alexandru Curtean şi Kevin Amuneke vor evolua din retur la gruparea bănăţeană, urmând să semneze contracte valabile cinci sezoane.

Citeşte şi:

Iancu: Herea, Curtean şi Amuneke, transferaţi la FC Timişoara

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici