FC Timişoara - Farul Constanţa, scor 3-2 , în Liga I

Formaţia FC Timişoara s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), în faţa echipei Farul Constanţa, într-un meci contânt pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I.

16 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara - Farul Constanţa, scor 3-2 , în Liga I

FC Timişoara - Farul Constanţa, scor 3-2 , în Liga I (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Gh. Bucur '9 penalti, '71, Ben Teekloh '62 autogol / Rusmir '45, Chico '64

În minutul 8, arbitrul Cristian Balaj a dictat penalti, considerând că Vukomanovici ar fi jucat balonul cu mâna în suprafaţa de pedeapsă. Penaltiul a fost transformat de Gigel Bucur, care a şutat plasat, în dreapta portarului Curcă.

În prelungirile primei reprize, Farul a beneficiat de o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Gerlem a trimis în careu, Rusmir a pus piciorul la acea minge şi Pantilimon a blocat iniţial balonul, dar l-a scăpat în plasă.

FC Timişoara a intrat în avantaj după autogolul lui Teekloh, din minutul 62, care a deviat balonul în proprie poartă, în urma unei lovituri de colţ, executate de Paul Curtean.

După doar două minute, oaspeţii au restabilit egalitatea prin Chico, argentinianul înscriind, nemarcat, cu un şut de la aproximativ 6-7 metri.

Gazdele intră din nou în avantaj în minutul 74, când Gigel Bucur a speculat o neînţelegere între Pătraşcu şi Ben Teekloh şi a înscris de la circa cinci metri.

În prelungirile partidei, Dejan Rusmir a reuşit să înscrie din nou, dar de această dată golul a fost anulat pe motriv de ofsaid de arbitrul Cristian Balaj, la semnalizarea asistentului Iulian Szekely.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 7. St. Stancu, 16. Luchin, 6. Nibombe, 3. Latovlevici - 31. Abiodun, 28. Cisovsky, 17. Borbely (27. Magera '70), 20. Maxim (25. Curtean '46)- 24. Parks (19. Rusici '66), 18. G. Bucur. Antrenor: Gavril Balint.

Farul: 1. G. Curcă - 77. Matel (24. Fatay '83), 23. Fl. Pătraşcu, 6. Pahor, 5. Vukomanovici - 7. Băcilă, 20. Rusmir , 19. Teekloh, 10. Gerlem (9. Alibec '77) - 14. C. Voiculeţ (4. Nanu '84), 13. Chico. Antrenor: Lucian Marinof.

Cartonaşe galbene: Luchin '62, Cisovsky '78 / Chico '43, Gerlem '59, Curcă '61.

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Iulian Szekely, Florin Ungureanu (asistenţi) - Marian Balaci (rezervă).

Observator: George Ionescu, Pascu Romeo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici