FC Vaslui a câştigat partida cu CFR Cluj, scor 2-0, şi a trecut pe primul loc în Liga I

Formaţia FC Vaslui a câştigat, scor 2-0 (1-0), partida susţinută, luni, pe teren proriu, cu CFR Cluj, în etapa a XIV-a a Ligii I, şi a trecut pe prima poziţie a clasamentului (28 de puncte).

20 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui a câştigat partida cu CFR Cluj, scor 2-0, şi a trecut pe primul loc în Liga I

Marius Lăcătuş, antrenorul echipei FC Vaslui (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Golurile echipei gazde au fost marcate de Temwanjera '7 şi Wesley '74.

În minutul 7, o centrare de pe partea stângă a fundaşului Hugo Luz a fost reluată în poarta oaspeţilor cu capul, de la şase metri, de atacantul echipei vasluiene, Mike Temwanjera.

În minutul 74, Gerlem a insistat la o minge aflată în careul echipei clujene în posesia fundaşului oaspeţilor Tony, care a trimis greşit o pasă ce a fost interceptată de Wesley, atacantul vasluienilor înscriind cu un şut de la 12 metri.

FC Vaslui: 81. Hăisan - 15. Buhuş, 14. Akakpo, 26. Farkas, 27. Hugo Luz - 9. Burdujan (25. Delgado '80), 4. Gencev, 80. Wesley (30. Costin '90+3), 23. Pavlovici, 10. Gerlem (11. Milisavljievici '90) - 19. Temwanjera. Antrenor: Marius Lăcătuş.

CFR Cluj: 33. Peskovici - 2. Tony, 3. Cabrera, 20. Cadu, 4. Panin - 31. Dani (25. Leao '87), 16. Flores (77. Deac '81), 19. Culio - 7. Dubarbier, 17. Y. Kone, 23. Mara (99. Nei '62). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Cartonşe galbene: Gencev '18, Pavlovici '47 / Tony '42, Dubarbier '60, Panin '76, Cabrera '89.

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Augustus Constantin (central), Cristian Nica şi Eduard Dumitrescu (asistenţi), Florin Ghimbăşan (rezervă). Observatori la acest joc au fost Costin Toma şi Sorin Satmari.

La pauză, în momentul plecării pe culoar spre cabine, jucătorii celor două echipe s-au îmbrâncit, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru calmarea spiritelor. Conflictul a izbucnit după ce cu câteva momente înainte de finalul primei reprize, antrenorul vasluienilor, Marius Lăcătuş, a avut o ieşire nervoasă şi s-a îmbrâncit cu arbitrul de rezervă Florin Ghimbăşan.

La partida de la Vaslui au asistat aproximativ 5.000 de spectatori, între care s-au aflat şi 30 de fani ai oaspeţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici