FCM Târgu Mureş l-a achiziţionat pe Dan Matei de la Unirea Urziceni

Gruparea FCM Târgu Mureş a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că l-a achiziţionat de la vicecampioana Unirea Urziceni pe fundaşul Dan Matei şi a împrumutat doi atacanţi, Rade Veljovic şi Didi, de la CFR Cluj.

43 afișări

"FC Municipal Târgu Mureş l-a achiziţionat de la vicecampioana Unirea Urziceni pe fundaşul Dan Matei (29 de ani). De asemenea, şefii FCM-ului s-au înţeles cu CFR Cluj pentru împrumutul pe un an al atacanţilor Rade Veljovic (sârb, 23 de ani) şi Didi (brazilian, 27 de ani)", se arată pe site-ul oficial al grupării din Liga I.

Pe de altă parte, FCM a decis să nu-i legitimeze pe portarul spaniol Ramon Sanchez Algaba şi pe fundaşul italo-argentinian Martin Maximiliano Mantovani, care s-au aflat în pregătiri cu echipa pregătită de Adrian Falub.

Echipa FCM Târgu Mureş a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, vineri, în deplasare, în compania formaţiei FC Vaslui, în cadrul etapei a II-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici