FCSB a anunţat programul pregătirilor din această vară

FCSB a anunţat pe contul oficial de instagram programul de pregătire pentru noul sezon.

204 afișări
Imaginea articolului FCSB a anunţat programul pregătirilor din această vară

FCSB a anunţat programul pregătirilor din această vară

Vicecampionii se vor reuni pe 11 iunie, urmând ca pe 15 iunie să plece la Braşov. Pe 1 iulie, Budescu&co vor merge în Olanda, pentru al doilea stagiu de pregătire, care se va încheia pe 14 iulie, cu o zi înainte de finala Cupei Mondiale. FCSB va disputa patru meciuri amicale în "Ţara Lalelelor", dintre care două vor fi cu Club Brugges şi PAOK Salonic.

"Două cantonamente de vară! Jucătorii noştri vor reveni luni, 11 iunie, din vacanţă şi vor începe pregătirea pentru următorul sezon, programat să înceapă spre sfârşitul lunii iulie. Astfel, luni dimineaţă este programată vizita medicală la INMS, unde elevii lui Nicolae Dica se vor prezenta începând cu ora 8:00.

Roş-albaştrii se vor pregăti la Baza Sportiva FCSB din Berceni în perioada 12-15 iunie, urmând ca vineri, 15 iunie, delegaţia FCSB să plece spre Braşov, acolo unde va fi efectuat primul stagiu de pregătire al verii, între 15 si 28 iunie. Echipa va fi cazată la Hotelul Lux Divina, urmând ca antrenamentele să se desfăşoare pe două terenuri din zona.

Între 28 si 30 iunie, jucătorii vor avea parte de o mini-vacanţă, urmând ca pe 1 iulie să decoleze spre Olanda, acolo unde se vor pregăti până pe 14 iulie. Delegaţia FCSB va fi cazată, la fel ca şi în ultimii doi ani, la Bilderberg Hotel De Keizerskroon, din Apeldoorn, antrenamentele urmând să fie efectuate la baza WWNA, din Wenum-Wiesel.

În Olanda, echipa noastră va disputa patru partide amicale, detaliile cu privire la acestea urmând să fie făcute publice în curând!", se arată în mesajul postat de FCSB pe instagram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici