FCSB joacă în deplasare la FC Hermannstadt în etapa a zecea a Ligii I Betano

La trei zile de la prestaţia neconvingătoare din Cupa României, doar 1-0 cu Unirea Alba Iulia la Zlatna, FCSB revine în arenă pentru meciul din etapa a zece a Ligii 1 Betano. Partida cu FC Hermannstadt se va juca la Târgu Mureş, de la ora 21:00.

195 afișări
Imaginea articolului FCSB joacă în deplasare la FC Hermannstadt în etapa a zecea a Ligii I Betano

FCSB joacă în deplasare la FC Hermannstadt în etapa a zecea a Ligii I Betano

Cu Gigi Becali anunţând că va trage linie după etapa a 13-a, presiunea de pe umerii lui Nicolae Dică începe să crească, iar tânărul antrenor nu mai are loc de experimente. Dacă în meciul de joi, 27 septembrie, a folosit o formulă din care au lipsit numele importante, în faţa celor de la FC Hermannstadt vor sta cei mai buni jucători ai vicecampioanei României. Rămaşi în Ardeal după deplasarea de la Zlatna, bucureştenii se vor baza din nou pe Bogdan Planic, revenit după accidentare, iar colegul sârbului din centrul linei defensive va fi Junior Morais. În atac, Rusescu nu-i va lua faţa lui Gnohere, iar linia de trei din spatele său îi va conţine pe Man, Tănase şi Coman, obişnuiţii acelor posturi.

Dică vrea revanşa

Lider în Liga 1 Betano cu 18 puncte, unul peste Astra şi două peste Sepsi şi CFR, FCSB întâlneşte penultima clsată, dar motivaţia va exista din plin. De ce? Hermannstadt este echipa care, anul trecut, în Cupa României, a făcut posibilă una dintre cele mai mari ruşini din scurta carieră de antrenor a lui Nicolae Dică. Deşi era reprezentantă a Ligii 2, echipa condusă şi atunci de Alexandru Pelici a dat lovitura şi a umilit vicecampioana la Sibiu, scor 3-0, într-un meci în care vedetele lui Gigi Becali au fost ridiculizate de determinarea şi forma bună a adversarilor. Bogdan Rusu, cu o dublă, şi Ştefan Blănaru, ambii anunţaţi titulari în această seară, au marcat golurile uneia dintre cele mai mari umilinţe din istoria recentă a clublui roş-albastru.

Ştefan Blănaru, puctul de interes

Iar pentru atacantul de 29 de ani, meciul din această seară va fi unul cu totul şi cu totul special. Marcator anul trecut contra FCSB-ului, Blănaru a fost văzut drept o soluţie pentru atacul campioanei înaintea venirii lui Raul Rusescu. Nu uită de interesul FCSB-ului şi speră că prestaţia de la Târgu Mureş îl va ajuta să rămâne în vizorul liderului: "Indiferent de adversar, vreau să marchez şi să îmi ajut echipa prin jocul meu. Acest joc vine bine şi pentru mine. În ultimele etape am jucat mai puţin. Sper ca duminică să îmi ajut echipa, să joc bine şi să prind cât mai des echipa. Într-adevăr s-a vorbit despre un interesul FCSB-ului pentru mine şi sper ca după acest meci interesul să rămână", a declarat Blănaru, înaintea partidei.

Hermannstadt - FCSB, echipele probabile:

Hermannstadt: Căbuz - Company, Pârvulescu, Mijuskovici, Tătar - Antonov, Dâlbea - C. Petrescu, Blănaru, Chalkiadakis - B. Rusu
FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planic, Morais, Al. Stan - Nedelcu, Ov. Popescu - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici