FCSB şi CS U Craiova au remizat, scor 1-1, în a treia etapă a Ligii 1

FCSB a primit vizita CS U Craiova, duminică, pe Arena Naţională, în etapa a treia a Ligii 1, în ultimul meci al zilei.

205 afișări
Imaginea articolului FCSB şi CS U Craiova au remizat, scor 1-1, în a treia etapă a Ligii 1

FCSB şi CS U Craiova au remizat, scor 1-1, în a treia etapă a Ligii 1

Cu egalul din această seară, FC Botoşani e sigură că va termina pe prima poziţie etapa a treia a Ligii 1.

FCSB şi CFR Cluj au de asemenea şapte puncte, dar FC Botoşani are un golaveraj superior, ca urmare a victoriei cu Sepsi OSK, scor 5-1, din această etapă.

Au marcat: Băluţă 28'/Gnohere 62'

0-1: Oltenii au spart gheaţa pe Arena Naţională şi au profitat de greşeala lui Ovidiu Popescu. Mijlocaşul gazdelor a pasat până la Gustavo, care l-a întors pe Pintilii şi i-a pasat lui Băluţă pe poziţie viitoare. Atacantul lui CS U a dat mingea pe lângă Niţă şi a deschis scorul.

1-1: Bălaşa a şutat puternic din lovitură liberă, de la 30 de metri, Calancea a respins în lateral, Momcilovic a şutat la colţul lung, dar portarul a reuşit o nouă intervenţie fantastică, dar nu a mai avut ce face la execuţia lui Gnohere, care a pus mingea sub transversală.

FCSB: Niţă - Enache, Bălaşa, Momcilovic, Morais - Pintilii (Larie 46'), Ov. Popescu - Man, Tănase, Teixeira (De Amorim 46') - Gnohere (D. Benzar 70')

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija (Rossi 76'), Barthe, Tiago Ferreira (Kelic 77'), Briceag – Gustavo, Zlatinski, Screciu, Mitriţă (Bancu 57') – Băluţă

Cartonaşe galbene: Pintilii 39', Morais 55', Larie 86'/Mitriţă 45+3', Băluţă 55', Spahija 61'

Arbitri: Kovacs Istvan (Carei), Marinescu Vasile (Bucureşti), Artene Ovidiu (Vaslui) Rezervă: Rădulescu George (Bucureşti)

Observatori: Mirt Irina (Bucureşti) şi Stancu Mihai (Bucureşti)

Stadion: Naţional Arena (Bucureşti)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici