Festivalul Rowmania a fost întrerupt, după ce iniţiatorul acestuia, Ivan Patzaichin, a decedat duminică dimineaţa

Aflată în plină desfăşurare, cea de-a 10-a ediţie a Festivalului Rowmania, organizat de Asociaţia „Ivan Patzaichin – Mila 23”, va fi întreruptă, a anunţat Teodor Frolu, vice-preşedintele asociaţiei, după ce marele campion român a decedat duminică dimineaţa, la vârsta de 71 de ani.

2466 afișări
Imaginea articolului Festivalul Rowmania a fost întrerupt, după ce iniţiatorul acestuia, Ivan Patzaichin, a decedat duminică dimineaţa

Festivalul Rowmania a fost întrerupt, după ce iniţiatorul acestuia, Ivan Patzaichin, a decedat dumincă dimineaţa

Teodor Frolu, vice-preşedintele Asociaţiei Ivan Patzaichin – Mila 23, a anunţat duminică, într-o intervenţie la postul public de televiziune, la scurt timp după anunţul decesului lui Ivan Patzaichin, că cea de a 10-a ediţie a festivalului va fi întreruptă.

„Suntem în timpul celei de a 10-a ediţii a festivalului Rowmania, pe care îl vom întrerupe. Însă, vom încerca să păstrăm mai departe valorile care l-au făcut pe Ivan Patzaichin un om atât de special, unic în peisajul personalităţilor României”, a spus Frolu, în intervenţia sa.

„Ceea ce a făcut el în carieră, ca sportiv şi în ultimii 12 ani ca mentor al multor organizatii şi iniţiative, sunt fapte care vor rămâne şi vor continua. România are nevoie de eroi şi de exemple. Din păcate, începând de azi, vom ramânem doar cu memoria lui Ivan Patzaichin”, a declarat Teodor Frolu, prieten şi partener al legendarului sportiv român.

„Cel mai de preţ lucru al lui Ivan era bunul simţ, un simţ al măsurii, al echilibrului, el având un fel foarte echilibrat de a aborda oamenii şi natura. Mesajul său cel mai important era acesta: Când ai un vis du-l pană la capăt”.

Ivan Patzaichin a suferit de o boală incurabilă şi a fost internat în ultimele 3 luni de zile la Spitalul Elias din Bucureşti. Legendarul canotor este singurul sportiv român căruia i s-a ridicat o statuie când încă era în viaţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici