Fiica solistului Bruce Springsteen, Jessica, a obţinut medalia de argint la echitaţie, în proba de sărituri

  • Echipa Suediei a devenit campioană olimpică la echitaţie, în proba de sărituri, într-o finală foarte strânsă, în faţa echipei Statelor Unite, care au obţinut argintul, urmate pe locul trei de Belgia.
  • Din echipa SUA a făcut parte şi Jessica Springsteen, fiica cântăreţului Bruce Springsteen.
242 afișări
Imaginea articolului Fiica solistului Bruce Springsteen, Jessica, a obţinut medalia de argint la echitaţie, în proba de sărituri

Fiica solistului Bruce Springsteen, Jessica, a obţinut medalia de argint la echitaţie, în proba de sărituri

Pe acordurile muzicale ale melodiei Mamma Mia, a suedezilor de la ABBA, trioul cal-călăreţ alcătuit din Henrik von Exckermann pe King Edward, Malin Baryard-Johnsson pe Indiana şi Peder Fredricson pe All In, au sărbătorit câştigarea unei finale dramatice în finala de sărituri peste obstacole, pe echipe, desfăşurat în complexul Equestrian Park.

Aceştia au învins cu o diferenţă de doar 1,3 secunde, trio-ul din Statele Unite, format din Laura Kraut pe Baloutinue, Jessica Springsteen pe Don Juan van de Donkhoeve şi McLain Ward pe Contagious, după ce toţi cei şase călăreţi au trecut fără greşeli toate obstacolele.

Belgia, campioana europeană, a câştigat bronzul. Echipa Marii Britanii s-a retras, admiţând că nu va putea lupta pentru o medalie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici