Fink: La acest nivel trebuia să avem mai multă luciditate, dar ne vom lua revanşa în retur

Antrenorul formaţiei FC Basel, germanul Thorsten Fink, a declarat, miercuri seară, că echipa sa ar fi trebuit să aibă mai multă luciditate, lucru necesar în Liga Campionilor, unde a debutat cu un eşec, scor 1-2, pe terenul campioanei României, CFR Cluj.

11 afișări
Imaginea articolului Fink: La acest nivel trebuia să avem mai multă luciditate, dar ne vom lua revanşa în retur

Fink: La acest nivel trebuia să avem mai multă luciditate, dar ne vom lua revanşa în retur (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am avut o şansă bună să câştigam în această seară, am înscris o singură dată, deşi puteam să o facem de mai multe ori. Am început foarte prost jocul, se pare că este o problemă de a noastră să jucăm prost primele 30 de minute, dar apoi ne-am revenit şi am făcut 60 de minute foarte bune. La acest nivel trebuia să avem mai mult luciditate. Ne vom concentra pe lupta pentru locul trei. Urmează meciul retur cu CFR, unde noi ne vom lua revanşa", a spus Fink.

Campioana României, CFR Cluj, a debutat cu o victorie în grupa E a Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), echipa elveţiană FC Basel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici