Firenzeviola.it: "Este anul blestemat al lui Mutu"

"Pe Mutu îl trădează întotdeauna nopţile" şi "Este anul blestemat al lui Mutu" sunt două dintre comentariile apărute într-un articol publicat pe site-ul firenzeviola.it, autorul apreciind că este greu de crezut că la sfârşitul acestui sezon Fiorentina nu va alege să se despartă de Adrian Mutu.

32 afișări
Imaginea articolului Firenzeviola.it: "Este anul blestemat al lui Mutu"

Firenzeviola.it: "Este anul blestemat al lui Mutu" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pe Mutu îl trădează întotdeauna nopţile. Este anul blestemat al lui Mutu. Chiar atunci când Fiorentina îl aştepta să intre pe teren, după ce îi expira suspendarea, românul se pune din nou singur în afara jocului. Ceea ce reiese din incidentul petrecut sâmbătă dimineaţă este imaginea unui raport furtunos între Adrian şi Florenţa, între Adrian şi capcanele nocturne. În urmă cu ceva timp, la Four Seasons, jucătorul era cel care susţinea că a fost agresat şi că înregistrările de pe camerele de la hotel puteau demonstra asta. Apoi, a fost noaptea de la Cavalli, când era acompaniat de soţia lui şi când s-a spus că nu el a fost cel care a lovit, ci un prieten. Într-o altă noapte, la Yab, a făcut scandal pentru că cineva îl filma cu un telefon în timp ce era împreună cu actriţa Martina Stella", scrie site-ul firenzeviola.it.

Sursa citată adaugă că relaţia dintre Adrian Mutu şi Fiorentina s-a "răcit" şi după episodul cu sibutramina, care a condus la apariţia unui diferend între cele două părţi privind plata salariului jucătorului. "Mutu devenise inutil odată cu sosirea lui Jovetici, însă a redevenit important, chiar necesar, după accidentarea muntenegreanului. Însă, tocmai înainte de revenirea pe teren, iată că vine obişnuita noapte a lui Mutu. Greu de crezut că la sfârşitul sezonului, Fiorentina nu va alege calea separării de Mutu", mai scrie site-ul firenzeviola.it.

Într-un alt comentariu apărut pe site-ul firenzeviola.it, cu titlul "Lumea (nu) este a ta", Adrian Mutu este aspru criticat, autorul menţionând că este greu de înţeles ce este în mintea atacantului român, care a apărut pe prima pagină a ziarelor cu un nou incident, deşi are de plătit 17 milioane de euro grupării Chelsea şi ispăşeşte o suspendare de nouă luni, pentru dopaj. "Nu, Adrian, nu suntem într-un film de Scorsese. La 5 dimineaţă, un fotbalist care săptămâna viitoare revine pe teren nu poate să umble prin baruri, nu poate să comande băuturi alcoolice, să plece, să se întoarcă, să nu plătească şi, în final, să-l ia la bătaie pe ospătar. Ştirea care a apărut într-o sâmbătă dimineaţă este încă o lovitură pentru o imagine, cea a lui Mutu, care se apropie din ce în ce mai mult de cea a unui Al Pacino în cele mai dure interpretări şi nu cu cea a unui campion care trebuie să-şi ajute echipa", scrie sursa citată.

Potrivit sursei citate, avocatul lui Mutu, Paolo Rodella, a rămas stupefiat în momentul în care i s-a adus la cunoştinţă incidentul în care a fost implicat Mutu în noaptea de vineri spre sâmbătă, neputând să facă niciun comentariu.

Agenţia Ansa a anunţat, sâmbătă, că atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, bărbatul lovit de român urmând să aibă nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. În momentul în care Poliţia a ajuns la locul incidentului, Adrian Mutu nu se mai afla acolo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici