Fiscul bulgar anchetează 261 de fotbalişti din prima ligă

Fiscul bulgar a deschis o anchetă ce vizează 261 de fotbalişti profesionişti, respectiv jumătate din numărul total al jucătorilor ce evoluează în prima ligă din Bulgaria.

45 afișări
Imaginea articolului Fiscul bulgar anchetează 261 de fotbalişti din prima ligă

Fiscul bulgar anchetează 261 de fotbalişti din prima ligă (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Administraţia fiscală nu a dezvăluit numele jucătorilor vizaţi, dar a precizat că 97 din cei 261 de fotbalişti anchetaţi evolueză la patru cluburi de elită din capitala Bulgariei.

Fiscul a anunţat că verifică dacă averile jucătorilor - proprietăţi imobiliare, maşini, conturi bancare - sunt conforme cu veniturile declarate.

O altă anchetă efectuată în acest an a dezvăluit că grupările de fotbal nu au achitat impozite şi cotizaţii sociale ce se ridică la cifra de 4 milioane de euro. Potrivit fiscului, jucătorii care au salarii lunare de până la 7.700 de euro au declarat că primesc venitul minim de 110 euro (220 de leva).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici