Flacăra olimpică a ajuns pe Marele Zid Chinezesc

Flacăra olimpică a fost purtată, joi, în ştafetă, pe Marele Zid Chinezesc, în prezenţa unei mulţimi importante şi entuziaste, cu o zi înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Beijing.

13 afișări
Imaginea articolului Flacăra olimpică a ajuns pe Marele Zid Chinezesc

Flacăra olimpică a ajuns pe Marele Zid Chinezesc (Imagine: Mediafax Foto)

Startul traseului torţei olimpice pe cel mai cunoscut monument al Chinei a fost dat în prezenţa a sute de voluntari îmbrăcaţi în galben.

"Această porţiune (a Zidului) este foarte grea, dar toţi oamenii ne-au încurajat, sunt entuziaşti, aşa că nu am resimţit oboseala", a declarat Yi Na, o purtătoare a torţei.

Un total de 268 de persoane urmează să participe la ştafeta torţei pe parcurul a trei orie, pe o distanţă de 14,6 kilometri, conform agenţiei China Nouă.

Mare Zid Chinezesc are o lungime de peste 7.000 de kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici