Flacăra olimpică îşi continuă traseul în China

Flacăra olimpică şi-a continuat marţi traseul în China, în pofida seismului produs luni în această ţară şi soldat cu zeci de mii de sinistraţi, informează agenţia China Nouă.

16 afișări
Imaginea articolului Flacăra olimpică îşi continuă traseul în China

Flacăra olimpică îşi continuă traseul în China (Imagine: Mediafax Foto)

Traseul flăcării şi-a început cea de-a 12 etapă în această ţară, la ora locală 08.12 (03.12 ora României) în Longyan, un oraş din regiunea Fujian, din sud-estul ţării.

Primul sportiv care a purtat torţa în această etapă a fost halterofilul Zhang Xiangxiang, care apare într-o poză publicată pe site-ul Comitetului organizator purtând zâmbitor flacăra.

Potrivit programului, ştafeta ar trebui să ajungă în luna iunie în regiunea afectată de seismul produs luni. O etapă este prevăzută şi la Chengdu, capitala provinciei Sichuan, la 18 iunie.

Ultimul bilanţ oficial anunţat marţi dimineaţă menţionează circa 10.000 de morţi după seismul de luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici