Florin Andone s-a luat la bătaie cu un coechipier de la Deportivo. Antrenamentul echipei, suspendat

Atacantul formaţiei Deportivo La Coruna, Florin Andone, s-a luat la bătaie cu unul dintre coechipierii săi, Alejandro Arribas, în timpul antrenamentului de luni dimineaţă, informează Marca.

568 afișări
Imaginea articolului Florin Andone s-a luat la bătaie cu un coechipier de la Deportivo. Antrenamentul echipei, suspendat

Florin Andone s-a luat la bătaie cu un coechipier de la Deportivo. Antrenamentul echipei, suspendat

Scandalul a plecat de la o intrare dură, notează sursa amintită, care precizează că Andone şi Arribas au fost despărţiţi de către ceilalţi coechipieri. În urma disputei, antrenorul Cristobal Parralo a decis să suspende antrenamentul. Sesiunea de pregătire era premergătoare meciului cu Las Palmas, din Cupa Regelui.

Atacantul echipei galiciene, Adrian Lopez, a confirmat conflictul dintre Florin Andone şi Alejandro Arribas, în timpul unei conferinţe de presă: "Am auzit şi eu că a avut loc o ceartă, dar mai multe nu ştiu, pentru că eram la recuperare. Acum lucrurile s-au calmat".

Florin Andone (24 de ani), care a marcat două goluri în 11 meciuri jucate în acest sezon din La Liga, şi-a pierdut locul de titular odată cu schimbarea antrenorului. În ultimele partide, titular a fost Lucas Perez, atacantul împrumutat de la Arsenal Londra.

Anul trecut, în primul sezon la Deportivo, Andone a înscris 12 goluri, în 37 de apariţii în campionat, şi a fost golgheterul echipei.

Fundaşul Alejandro Arribas, în vârstă de 28 de ani, a jucat doar trei partide în acest sezon.

Deportivo La Coruna va întâlni, miercuri, în deplasare, de la 22:30, echipa Las Palmas, în cea de-a doua manşă a şaisprezecimilor de finală ale Cupei Spaniei. În tur, Las Palmas s-a impus, pe teren propriu, cu 4-1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici