Fostul pilot de F1 Jules Bianchi va fi înmormântat marţi, la Nisa

Pilotul de Formula 1 Jules Bianchi, care a încetat din viaţă vineri seară la 25 de ani, va fi înmormântat, marţi, la Nisa, anunţă presa franceză.

273 afișări
Imaginea articolului Fostul pilot de F1 Jules Bianchi va fi înmormântat marţi, la Nisa

Jules Bianchi va fi înmormântat marţi, la Nisa (Imagine: Hepta)

Slujba de înmormântare va avea loc la catedrala Saint-Reparate din localitatea franceză, de la ora locală 10.00.

Pilotul de Formula 1 Jules Bianchi a încetat din viaţă, vineri seară, la Centrul Universitar din Nisa, la 25 de ani, a anunţat, sâmbătă, familia sportivului într-un comunicat.

"Jules s-a luptat până la capăt, aşa cum a făcut mereu, dar ieri, lupta lui a luat sfârşit. Durerea noastră este imensă şi nu poate fi descrisă în cuvinte", se arată în comunicatul familiei.

La 5 octombrie 2014, la Suzuka, pe o pistă umedă, Bianchi a pierdut controlul volanului, iar monopostul său Marussia a ieşit în decor şi a lovit o automacara care îndepărta din zona pistei o altă maşină avariată. Francezul s-a lovit grav la cap şi de atunci era internat în spital în stare critică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici