Fotbal feminin: România - Croaţia se joacă marţi, ora 20:00, pe Stadionul „Arcul de Triumf”

Reprezentativa feminină de fotbal a României încheie marţi jocurile din Liga Naţiunilor B, în compania reprezentativei Croaţiei, în faţa propriilor suporteri, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, cu începere de la ora 20.00.

110 afișări
Imaginea articolului Fotbal feminin: România - Croaţia se joacă marţi, ora 20:00, pe Stadionul „Arcul de Triumf”

Fotbal feminin: România - Croaţia se joacă marţi, ora 20:00, pe Stadionul „Arcul de Triumf”

Pe 30 noiembrie, tricolorele au suferit o înfrângere drastică în deplasare cu Finlanda, fiind învinse cu 6-0.

România are un singur punct în grupă, înainte de ultimul meci, în urma remizei cu Slovacia, din 27 octombrie, şi chiar şi cu o victorie marţi seara va ocupa ultimul loc în clasament şi va retrograda în Liga Naţiunilor C.

Jucătoarea Laura Rus şi-a anunţat retragerea de la naţională, cu ocazia meciului de marţi. Laura Rus a adunat, până la partida de marţi cu naţionala Croaţiei, 139 selecţii sub tricolor în cei 19 ani în care a evoluat la prima reprezentativă, fiind şi în top 3 marcatoare all time

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici