Fotbal feminin: România U17, debut cu victorie în grupele de calificare la Campionatul European

Reprezentativa de fotbal feminin România U17 a debutat, miercuri, cu o victorie în grupele de calificare la Campionatul European. Tricolorele au învins Cehia.

248 afișări
Imaginea articolului Fotbal feminin: România U17, debut cu victorie în grupele de calificare la Campionatul European

Sursa foto: MediafaxFoto

Partida Cehia U17 – România s-a încheiat miercuri cu scorul de 0-1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Stancu, în minutul 31.

Următoarea partidă a tricolorelor este programată în 11 martie, de la ora 16.00, cu reprezentativa Poloniei, iar în 14 martie este programat meciul România-Estonia.

România găzduieşte meciurile Grupei A1 din cadrul turneului de Elită la Centrul Naţional de Fotbal Buftea. Din grupă mai fac parte reprezentativele U17 ale Cehiei, Poloniei şi Estoniei.

Turneul final al Campionatului European va fi găzduit de Estonia, în perioada 14-26 mai 2023, a anunţat FRF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici