Fotbalistul Salim Saad a decedat după un atac de cord suferit la un antrenament

Jucătorul echipei Al Nasr, Salim Saad, a decedat, miercuri, la vârsta de 31 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul unui antrenament, informează site-ul gulfnews.com.

16 afișări

Salim Saad, component al echipei naţionale a Emiratelor Arabe Unite, a fost transportat la Spitalul Rashid, unde medicii au încercat resuscitarea sa, însă fără succes.

"Salem Saad a suferit un atac de cord în timpul unui antrenament obişnuit. El a fost transportat la spital, însă în ciuda eforturilor medicilor nu a mai putut fi salvat", a anunţat pe site-ul oficial clubul Al Nasr, din Emiratele Arabe Unite.

Saad s-a transferat la Al Nasr în luna iunie a acestui an, după ce a câştigat titlul cu formaţia Al Shabab.

La formaţia Al Shabab au evoluat şi cei doi fraţi ai lui Salim Saad, Bakhit Saad, în prezent component al echipei naţionale de fotbal pe plajă a EAU, şi Khamis Saad, fost internaţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici