FOTO | Atmosferă fantastică la Paris şi Zagreb, în aşteptarea victoriei din finala CM 2018 Franţa-Croaţia

Franţa şi Croaţia se duelază pentru trofeul Cupei Mondiale, pe arena Lujniki din Moscova. Cu mai puţin de o oră înainte de startul finalei, suporterii rămaşi acasă au luat cu asalt oraşele Paris şi Zagreb.

1458 afișări
Imaginea articolului FOTO | Atmosferă fantastică la Paris şi Zagreb, în aşteptarea victoriei din finala CM 2018 Franţa-Croaţia

FOTO | Atmosferă fantastică la Paris şi Zagreb, în aşteptarea finalei CM 2018 Franţa-Croaţia

Imagini din timpul meciului, urmărit pe un ecran imens în faţa Tour Eiffel, dar şi de la cafenelele cochete din Paris. 

 

 

 

Bucuria fanilor croaţi, strânşi în Zagreb, în momentul în a marcat Croaţia!

 

 

LIVETEXT Finala Campionatului Mondial

Franţa a mai cucerit un singur trofeu în istorie, în 1998. Deschamps era căpitan atunci, iar acum are şansa de a triumfa din nou, dar din postura de selecţioner. Croaţia poate câştiga în premieră trofeul Jules-Rimet. Cu Pogba şi Kante în teren, Franţa n-a pierdut niciun meci, în timp ce Modric&Co vin după trei meciuri consecutive în care au jucat 120 de minute. Elevii lui Zlatko Dalic au învins Danemarca şi Rusia la loviturile de departajare, iar semifinala cu Anglia a fost decisă de Mario Mandzukic, care a marcat pentru 2-1 în minutul 109.

 

 

Finala dintre Franţa şi Croaţia va începe la ora 18:00 şi poate fi urmărită în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro sau în direct pe TVR 1 şi TVR HD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici