FR Handbal a anunţat lotul lărgit pentru ultimele meciuri de calificare la CE din 2010

Directorul tehnic al naţionalei de handbal masculin, Gheorghe Goran, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că la reunirea din 25 mai va fi prezent un lot lărgit, din care se vor alege cei 16 jucători ce vor susţine ultimele patru jocuri de calificare la CE din 2010.

3 afișări

Componenţa lotului lărgit al naţionalei masculine este următoarea: Ionu Stănescu, Mihai Popescu, Tudor Stănescu, Szabo Levente – portari, Florin Ciubotariu, Alexandru Asoltanei, Csike Osita Onyejeke, Adrian Petrea, Alin Şania, Alexandru Csepreghi, Alexandru Şimicu, Gheorghe Irimescu, Dan Savenco, Paul Giotoiu, Mihai Rohozneanu, Cristian Fenici, Ionuţ Rotaru, Valentin Ghionea, Ionuţ Georgescu, Andrei Mihalcea, Rareş Jurcă, Daniel Mureşan, Ioan Stan şi Marius Sadoveac – jucători de câmp.

Reunirea lotului va avea loc la Bucureşti, în 25 mai, iar pregătirea va continua la Izvorani. “Nu este timp pentru meciuri de verificare, pentru că deja în 11 iunie avem primul meci oficial”, a explicat Gheorghe Goran.

Echipa României va susţine ultimele patru partide din cadrul grupei 1 de calificare la CE din 2010, după cum urmează: cu Suedia, în deplasare (11 iunie), cu Muntenegru, la Bucureşti (13 iunie), cu Turcia, la Reşiţa (17 iunie) şi cu Polonia, în deplasare (20 iunie). Naţionala masculină a disputat deja patru partide în grupa I, obţinând două victorii şi două înfrângeri, iar cu 4 puncte acumulate ocupă locul trei, după liderul Suedia (5 jocuri, 10 puncte) şi Polonia (5 jocuri, 6 puncte). La turneul final al CE din 2010 se va califica doar prima clasată din grupă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici