Franck Ribery, cel mai bun jucător din turul Bundesliga (Video)

Internaţionalul francez al echipei Bayern Munchen, Franck Ribery, a fost ales cel mai bun jucător din turul campionatului german, conform unui sondaj efectuat în rândul fotbaliştilor din Bundesliga şi publicat de Kicker.

15 afișări
Imaginea articolului Franck Ribery, cel mai bun jucător din turul Bundesliga  (Video)

Franck Ribery, cel mai bun jucător din turul campionatului german (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Ribery, care a fost ales şi sezonul precedent cel mai bun fotbalist din Bundesliga, a primit în acest sondaj 54,1 la sută din sufragii în ciuda faptului că a ratat debutul anului competiţional 2008/2009.

În această ierarhie mijlocaşul francez l-a devansat pe golgheterul la zi din campionatul german, atacantul echipei Hoffenheim, Vedad Ibisevici (23,6 la sută), şi pe jucătorul formaţiei Bayer Leverkusen, Renato Augusto (3,9 la sută).

Potrivit celor 234 de jucători profesionişti care au răspuns la sondajul revistei Kicker, cel mai bun portar din Bundesliga a fost declarat goal-keeperul naţionalei Germaniei, Rene Adler (61,6 la sută).

De asemenea, Ralf Rangnick, tehnicinaul care a condus Hoffenheim spre titlul onorific de campioană de toamnă, a fost desemnat cel mai bun antrenor din prima parte a sezonulul din Bundesliga cu 50,6 la sută din voturi. Antrenorul formaţiei Bayern Munchen, Jurgen Klinsmann, nu a ocupat decât locul patru în această ierarhie cu 6,4 procente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici