Frankfurt penalizată de UEFA cu închiderea parţială a stadionului după meciul cu Napoli

Eintracht Frankfurt a fost amendată cu 70.000 de euro şi i s-a ordonat să îşi închidă parţial stadionul pentru următorul meci UEFA, după ce fanii săi au aprins artificii şi au blocat pasajele în meciul pierdut luna trecută pe teren propriu cu Napoli.

269 afișări
Imaginea articolului Frankfurt penalizată de UEFA cu închiderea parţială a stadionului după meciul cu Napoli

Sursa foto: Profimedia

Anunţul a fost făcut joi de forul de conducere al fotbalului european.

Clubul din Bundesliga a pierdut prima manşă a meciului din 16-imile de finală ale Ligii Campionilor din Germania cu 2-0, înainte de a fi eliminată cu 5-0 la general, după o întâlnire tensionată în retur, când fanii au intrat în conflict cu poliţia din Napoli înainte de meci.

Echipa franceză Nantes a fost amendată cu un total de 66.125 de euro pentru că fanii au aprins focuri de artificii, au aruncat cu obiecte, au transmis mesaje ofensatoare şi au invadat terenul.

Pedeapsa a declanşat, de asemenea, o închidere parţială a stadionului, cu suspendare, pentru următorul lor meci din competiţia UEFA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici