Gabi Balint modifică locurile de cantonament ale echipei FC Timişoara

Antrenorul echipei de fotbal FC Timişoara, Gabi Balint, doreşte să aibă terenuri practicabile în ambele cantonamente ale iernii, astfel că a schimbat locurile stagiilor de pregătire, stabilite iniţial, de către Duşan Uhrin, la Debrecen (Ungaria) şi în Antalia (Turcia).

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Gabi Balint modifică locurile de cantonament ale echipei FC Timişoara

Gabi Balint modifică locurile de cantonament ale echipei FC Timişoara

"Eu nu sunt de acord cu Debrecen. Vreau să plec undeva unde să fie mai cald, să am climă bună şi terenuri bune. La Debrecen, riscăm să ningă ori să dăm peste terenuri îngheţate, ceea ce ar însemna sacrificarea stagiului de pregătire", a declarat Balint.

Fostul internaţional vrea, în prima fază, să-i ducă pe bănăţeni în Turcia, iar pentru al doilea cantonament oscilează între Spania şi Cipru.

"Aşteptăm o confirmare din Turcia, pentru prima perioadă de pregătire, programată între 14 şi 27 ianuarie. Imediat ce ajung la Timişoara, vom stabili clar. Al doilea cantonament va începe la 3 februarie şi va avea loc în Spania sau Cipru", a precizat Balint.

Noul "principal" al bănăţenilor soşeşte la Timişoara marţi, 6 ianuarie, iar o zi mai târziu are prima întâlnire cu jucătorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici