Gabi Tamaş a insistat să joace în meciul împotriva CFR Cluj, deşi tocmai aflase o veste cutremurătoare

  • Tatăl lui Gabi Tamaş, Iosif, a murit luni.
  • Fotbalisul a aflat vestea cu puţin timp înaintea meciului cu CFR Cluj, din play-off-ul Ligii 1.
  • Fundaşul Astrei a insistat să joace, iar ulterior a plecat la Bucureşti.
326 afișări
Imaginea articolului Gabi Tamaş a insistat să joace în meciul împotriva CFR Cluj, deşi tocmai aflase o veste cutremurătoare

Gabi Tamaş a insistat să joace în meciul împotriva CFR Cluj, cu toate că tocmai aflase o veste cutremurătoare

Iosif Tamaş suferea de o boală gravă la ficat. Fostul şef al Poliţiei din Poiana Braşov a avut o criză şi a fost transportat la Spitalul Fundeni, din Bucureşti, scrie gsp.ro.

„Gabi a aflat în cursul acestei zile, dar el e un bărbat şi a vrut să-şi ajute echipa. El şi-a făcut datoria pentru echipă. Noi suntem alături de el şi îi transmitem condoleanţe", a spus Dani Coman, preşedintele Astra Giurgiu, potrivit sursei citate.

Dan Petrescu i-a transmis condoleanţe lui Tamaş şi l-a felicitat pentru felul în care a evoluat.

„Îi transmit condolenţe pe această cale. A fost foarte puternic. A jucat foarte bine. Nu ştiu câţi ar fi putut să joace după o aşa tragedie", a spus antrenorul CFR Cluj.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici