Gabriel Stan e îngrijorat de presiunile oficialilor clubului Ceahlăul asupra arbitrilor

Antrenorul echipei UTA, Gabriel Stan, este îngrijorat de presiunile oficialilor clubului Ceahlăul Piatra Neamţ înaintea partidei din cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I, declarând, vineri, că speră ca formaţia sa să nu fie dezavantajată.

8 afișări
Imaginea articolului Gabriel Stan e îngrijorat de presiunile oficialilor clubului Ceahlăul asupra arbitrilor

Gabriel Stan e îngrijorat de presiunile oficialilor clubului Ceahlăul asupra arbitrilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne pune pe gânduri presiunea pusă pe arbitri săptămâna asta de către cei de la Ceahlăul. Ei au impresia că au fost cei mai defavorizaţi şi a venit momentul să fie şi ei ajutaţi. Cu cine? Cu UTA. Eu sper că, cine va veni acolo, să-şi facă datoria şi să ne arbitreze corect. Nu ne dorim altceva. Orice meci, pentru noi, e decisiv. Nu există alternativă", a afirmat Gabriel Stan.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) va anunţa, sâmbătă, brigada care va conduce partida Ceahlăul Piatra Neamţ - UTA Arad, programată, duminică, de la ora 19.00, în cadrul etapa a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici