Gaz Metan Mediaş - Poli Iaşi, primul meci de duminică, 30 septembrie, în Liga I Betano, etapa 10

Primul meci de duminică, 30 septembrie, din etapa cu numărul 10 a Ligii I Betano se va disputa pe stadionul din Mediaş, de la ora 16:00, între Gaz Metan şi Poli Iaşi.

76 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş - Poli Iaşi, primul meci de duminică, 30 septembrie, în Liga I Betano, etapa 10

Gaz Metan Mediaş - Poli Iaşi, primul meci de duminică, 30 septembrie, în Liga I Betano, etapa 10

În sezonul trecut, cele două formaţii s-au întâlnit de două ori, iar moldovenii au amintiri frumoase pe arena adversarei de azi. În ediţia 2017-2018, ieşenii s-au impus cu 2-0 la Mediaş, în timp ce în partida jucată în Moldova, meciul s-a încheiat cu o remiză albă.

În actuala ediţie de campionat, Gaz Metan şi Poli Iaşi sunt la egalitate de puncte, câte 14 de fiecare şi ocupă locurile 6, respectiv 7.

Joi, 27 septembrie, medieşenii au avut meci greu în 16-imile Cupei României. Au fost la un pas să rateze calificarea în optimile competiţiei. Au jucat în deplasare la Rădăuţi cu echipa din Liga a III-a Bucovina Rădăuţi şi au ajuns până la loviturile de departajare. Rădăuţi a deschis scorul în minutul 83, iar Gaz Metan a egalat în al doilea minut de prelungiri prin reuşita lui Yazalde. După 1-1 în cele 120 de minute scurse, Gaz Metan s-a impus cu 8-7 la penalty-uri şi s-a calificat optimi.

Poli Iaşi a avut şi ea aceeaşi soartă în Cupa României. A ajuns până la loviturile de departajare pentru a câştiga biletul care o calfică în optimile competiţiei. După 3-3 în cele 120 de minute, băieţii lui Flavius Stoican s-au impus cu 5-3 la penalty-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici