Germania - Argentina, FINALA Cupei Mondiale, duminică, pe Maracana

Reprezentativele Germaniei şi Argentinei, la fel ca şi în 1986 şi 1990, se vor întâlni în finala Cupei Mondiale, duminică, pe arena Maracana, din Rio de Janeiro.

1751 afișări
Imaginea articolului Germania - Argentina, FINALA Cupei Mondiale, duminică, pe Maracana

Germania - Argentina, FINALA Cupei Mondiale, duminică, pe Maracana (Imagine: EPA)

Argentina s-a calificat în finală după ce a trecut de Olanda, scor 4-2, la loviturile de departajare, iar Germania a învins Brazilia, scor 7-1.

Reprezentativa Argentinei a ajuns în finala Cupei Mondiale după 24 de ani, după finala pierdută în 1990, în faţa Germaniei lui Lothar Matthäus.

În 1986, Argentina a învins Germania în finală, scor 3-2. De atunci, argentinienii nu au mai învins Germania la Cupa Mondială, nemţii eliminându-i în sferturi în 2006 şi 2010.

Olanda şi Brazilia vor juca finala mică, meciul pentru locul trei, sâmbătă, la Brasilia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici