Germanul Andre Greipel a câştigat etapa a VI-a a Turului Franţei

Ciclistul german al echipei Lotto, Andre Greipel, a câştigat, joi, etapa a VI-a a Turului Franţei, disputată pe distanţa a 194 de kilometri, între localităţile Arras şi Reims.

64 afișări
Imaginea articolului Germanul Andre Greipel a câştigat etapa a VI-a a Turului Franţei

Germanul Andre Greipel a câştigat etapa a VI-a a Turului Franţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Greipel i-a învins la sprint pe norvegianul Alexander Kristoff (Katusha) şi pe francezul Samuel Dumoulin (Ag2r).

Germanul Marcel Kittel (Giant-Shimano), câştigător a trei etape încheiate la sprint masiv, a avut probleme mecanice şi nu a putut să se implice în lupta pentru victorie.

Rutierul italian al echipei Astana, Vincenzo Nibali, şi-a păstrat tricoul galben de lider în clasamentul general, fiind urmată de danezul Jakob Fuglsang (tot Astana) la două secunde şi de slovacul Peter Sagan (Cannondale), la 44 de secunde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici