Gigi Becali: Andrei Ionescu a fost achiziţionat de Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că mijlocaşul formaţiei Universitatea Craiova, Andrei Ionescu, a fost achiziţionat de gruparea "roş-albastră" contra sumei de 500.000 de euro şi 50 la sută dintr-un viitor transfer.

27 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Andrei Ionescu a fost achiziţionat de Steaua

Gigi Becali: Andrei Ionescu a fost achiziţionat de Steaua (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Aştept un fotbalist tehnic, care va iuţi jocul. Mititelu a spus că i se rupe inima că se desparte de el, dar nu are ce face deoarece Ionescu nu mai vrea la Craiova şi singura echipă unde doreşte să joace e Steaua", a afirmat Becali.

Oficialul stelist a precizat că patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a refuzat oferta de cinci milioane de euro pentru atacantul Florin Costea: "Pentru Costea a refuzat cinci milioane de euro şi a zis că nu-l vinde niciodată în România".

Andrei Ionescu: Trebuie să fii ipocrit să spui că nu vrei să joci la Steaua

"Trebuie să fii ipocrit să spui că nu îţi doreşti să joci la Steaua dacă eşti fotbalist român. Nu am semnat încă nimic, dar o voi face în zilele urmă. Steaua este cea mai mare echipă din România. Universitatea va rămâne în sufletul meu, însă asta este viaţa. Dacă patronul Adrian Mititelu spune că sunt trădător, asta este", a afirmat Ionescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici