Gigi Becali anunţă că a rezolvat transferul lui Andrei Ivan, pentru două milioane de euro

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a anunţat, marţi, că s-a înţeles cu CSU Craiova pentru transferul atacantului Andrei Ivan (19 ani).

584 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali anunţă că a rezolvat transferul lui Andrei Ivan, pentru două milioane de euro

Gigi Becali anunţă că a rezolvat transferul lui Andrei Ivan, pentru două milioane de euro (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a anunţat, marţi, că s-a înţeles cu CSU Craiova pentru transferul atacantului Andrei Ivan (19 ani).

Becali a declarat că va plăti două milioane de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer, procent ce poate fi însă răscumpărat de Steaua cu 700.000 de euro.

"Ne-am înţeles şi la salariu, nu cred că va mai interveni ceva care să strice afacerea. Am vorbit şi cu tatăl băiatului. Am negociat personal cu Mihai Rotaru, am bătut totul în cuie. Două milioane de euro plus un procent de 20% sau 700.000. Îmi aleg. Ori dau 700.000, ori dau 20%", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Andrei Ivan s-a transferat la CS Universitatea Craiova la începutul sezonului 2014-2015, fiind format de clubul Sporting Piteşti. Ivan a strâns 47 de meciuri la Craiova şi a marcat 6 goluri.

Steaua a transferat nouă jucători în această pauză competiţională - Mihai Pintilii, Alexandru Bourceanu, Tha'er Bawab, Ciprian Marica, Marko Momcilovic, Sebastian Chitoşcă, Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu, iar Paul Pîrvulescu a revenit, după ce în prima parte a sezonului a fost împrumutat la FC Voluntari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici