Gigi Becali critică jocul Stelei şi tactica adoptată de Stoichiţă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-3, în etapa a XVIII-a a Ligii I, că antrenorul Mihai Stoichiţă a greşit în alcătuirea formaţiei şi i-a criticat pe unii dintre jucători.

18 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali critică jocul Stelei şi tactica adoptată de Stoichiţă

Gigi Becali critică jocul Stelei şi tactica adoptată de Stoichiţă (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Petre Marin are 36 de ani, nu mai poate juca la fel ca înainte. Cu Piatra Neamţ nu ai nevoie de doi închizători, dar aveai nevoie de Toja, de un creator. Cine să creeze, Pleşan şi Ovidiu Petre? Echipa a fost prea defensivă. Tănase după zece minute trebuia schimbat, n-a jucat nimic. El a avut probleme cu dinţii, a luat antibiotice. Apoi, i-am luat pe fraţii Karamyan ca să foloseşti măcar unul, dar n-a jucat niciunul. Bun, au dat suporterii cu zăpadă, dar nu s-a pierdut meciul din cauza asta, ci fiindcă am jucat slab. Apoi, pentru ce ne-am zbătut să luăm fundaşi? Ca să joace Baciu? El şi Petre Marin trebuie să fie rezerve de lux. Îi reproşez lui Stoichiţă în primul rând că nu a jucat cu Karamyan. Dau bani degeaba?", a spus Becali la GSP TV.

Gigi Becali a afirmat că Janos Szekely, jucătorul cel mai criticat de el în trecut, a ajuns cel mai bun la Steaua. "Nu convoc nicio şedinţă, nu iau nicio decizie, nu sunt supărat pe Stoichiţă, a dus echipa până aici. Eu mi-am spus părerea, Tănase nu se simte bine vârf, trebuie să joace la mijloc. Stoichiţă e antrenor, să facă ce vrea, pierde pe mâna lui. Să ai 1-0, ocazii clare să faci 2-0, apoi ghinionul să iei un gol aiurea, din vina lui Baciu, care nu mai e de Steaua, apoi pe respingerea lui Zapata, e mare ghinion. Ce să zic de Zapata, greşeala e omenească. Ovidiu Petre nu mai e cel pe care îl ştiam eu. Szekely a ajuns cel mai bun jucător al Stelei. Lui Bănel ce să-i zic, nu pot să-l critic chiar dacă a luat roşu", a comentat el.

Becali a precizat că este dezamăgit de evoluţia jucătorilor săi: "Au venit suporterii, contracandidatele pierd, tu nu poţi să baţi ultima clasată? Atunci nu mai eşti echipă mare. Atunci îi aducem înapoi pe Goian, Ghionea, Dică, să avem experienţă. Nu mai aduc niciun jucător, ce nevoie am de Gora Tall, nu-l avem pe Baciu?", a spus finanţatorul stelist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici