Gigi Becali despre declaraţiile lui Borisov: Am rămas blocat, nu-mi vine să cred

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că nu îi vine să creadă şi a rămas blocat după afirmaţiile făcute de patronul ŢSKA Sofia în presa bulgară despre stelişti, precizând că nu se va deplasa la Sofia pentru returul cu bulgarii, din play-off-ul Ligii Europa.

1658 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali despre declaraţiile lui Borisov: Am rămas blocat, nu-mi vine să cred

Gigi Becali despre declaraţiile lui Borisov: Am rămas blocat, nu-mi vine să cred (Imagine: Alex Moise/Mediafax Foto)

"Nu am ce să-i răspund unui astfel de om. Eu mi-am luat nevasta şi am plecat în restaurant, el are 87 de bodyguarzi. O să vorbesc mâine cu Argăseală să vedem ce se poate face. Habar n-am cine e, nu îl cunosc. (..) Cum să te duci la un om care a făcut astfel de declaraţii? Să fie sănătos el cu gunoaiele lui. Am rămas blocat, nu-mi vine să cred. Astea nu sunt declaraţii de oameni civilizaţi. Să ajungi la nivelul asta... nu îmi vine să cred", a spus Gigi Becali la Gsp TV.

Patronul ŢSKA Sofia, Dimitar Borisov, a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei Sportal, că a citit că doi jucători mai închişi la culoare ai Stelei, adversara din play-off-ul Ligii Europa, sunt consideraţi staruri şi că este convins că aceştia s-ar integra rapid la firma sa de salubrizare. "Firma mea se ocupă de gunoi, acum răspund unor gunoaie. Le spun că nicio muncă nu este ruşinoasă. Am citit că doi jucători mai închişi la culoare de la Steaua sunt consideraţi staruri. Dacă e aşa, mă ofer să-i ajut să se transfere în Bulgaria. Dar nu la ŢSKA, ci la firma mea, Titan. Sunt convins că se vor integra rapid. Muncitorii noştri sunt băieţi buni şi îi vor accepta. La cine mă refer? La preferatul lui Becali, jucătorul de pe dreapta, închis la culoare, şi un fundaş. Nu, nu mă refer la Iliev, el nu e un star. Acum e o gloabă şi se mişcă precum un troleibuz. Era un star când juca la ŢSKA", a spus Borisov.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, joi, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa bulgară ŢSKA Sofia, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Returul va avea loc în 25 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici