Gigi Becali susţine că Steaua l-a transferat pe Dănănae

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, într-o emisiune televizată, că gruparea sa a obţinut semnătura jucătorului Ovidiu Dănănae, care ultima dată a evoluat la formaţia rusă Tom Tomsk.

101 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali susţine că Steaua l-a transferat pe Dănănae

Gigi Becali (Imagine: Silviu Matei/Mediafax foto)

"Am luat un jucător în seara asta. E liber de contract, e român bineînţeles. Vine de acum, din retur, pe un post pe care suntem deficitari. E tânăr, a jucat la echipa naţională şi va ajunge din nou acolo. Haideţi să vă spun, este Dănănae. Prepeliţă este mijlocaş central, Dănănae este şi fundaş şi mijlocaş. Am bătut palma în seara asta. Nu mai avem probleme pe dreapta. Pe Dănănae mi l-a propus Ana Maria Prodan. I-am zis: «Adu-mi tu mie jucători de valoare că nu se supără Giovani». Cu el am negociat direct, faţă în faţă", a declarat Gigi Becali la GspTV, informează www.prosport.ro.

Fost jucător al echipei Universitatea Craiova, fundaşul dreapta Ovidiu Dănănae, în vârstă de 26 de ani, a jucat din vară la Tom Tomsk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici