Gimnastele Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu au obţinut două medalii pentru România la Baku 2019

Gimnastele Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu au câştigat, vineri, două medalii de bronz, pentru România, la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku.

206 afișări
Imaginea articolului Gimnastele Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu au obţinut două medalii pentru România la Baku 2019

Gimnastele Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu au obţinut două medalii pentru România la Baku 2019

Silvia Sfiringu a terminat pe locul trei, câştigând medalia de bronz, la proba de sărituri, de la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku.

Ioana Stănciulescu a încheiat pe locul trei proba la paralele, la capătul unui exerciţiu executat curat, sportiva câştigând medalia de bronz.

Pe lângă aceste două medalii obţinute de gimnastele române, România a mai obţinut opt medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku. La judo, Robert Matei a obţinut argintul, Barbara Hagianu a luat aurul, iar Alexandra Paşca a câştigat medalia de bronz. La înot, David Popovici a câştigat aurul şi argintul. La lupte, Georgiana Antuca a luat aurul, iar Ana Maria Pîrvu a câştigat argintul. La gimnastică, echipa României a luat argintul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici